(Android/iOS) Crafty Lands - Craft, Build and Explore Worlds פריצה של אינסוף קריסטלים
Feb 2, 2022 19:04:15 GMT
Post by martirestetoo on Feb 2, 2022 19:04:15 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crafty Lands - Craft, Build and Explore Worlds ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crafty Lands - Craft, Build and Explore Worlds IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ פריצה של אינסוף קריסטלים ▞▞▞
▞▞▞ Crafty Lands - Craft, Build and Explore Worlds 2022 version ▞▞▞
<p>ואדוז, אני מסתכל כרגע, אבל אני חושב שיש לי מבט
</p>
<p>סמתי שתי כוכבים כי לא האבתי תמשחק 👎👎👎👎 אז מחקתי הותו
</p>
<p>אין הרבה דברים לעשות צריך להיות יותר כמו מיינקראפט
</p>
<p>אתם צריכים להפוך מרובה משתתפים בחינם זה משחק טוב אבל אם אנחנו לא יכולים לשחק עם החברים שלנו אין כיף
</p>
<p>אני עדיין לא שיחקתי במשחק אבל אני בטוחה שהוא משחק טוב 💖💖💖
</p>
<p>לא מנסה להיות מרושע בדירוג אבל כשאני מתחיל לשחק, זה אף פעם לא נטען Pk המשחק לא ייטען.
</p>
<p>בלוקים, החלק האהוב עליי!
</p>
<p>מישחק ףשות מדהים חמש כוכבים✨
</p>
<p>זה כל כך טוב נתתי לו שלושה כוכבים כי בשביל mutiplayer אנחנו צריכים לשלם וכל הדברים הם כל כך מוגזמים אבל המשחק הזה מדהים
</p>
<p>המשחק הזה נורא לראות שהריקוד שלך נראה אותו הדבר אתה תמיד רוקד את אותו אריאל אם אתה אומר עוד מילה אחת השיניים שלך יפסידו על מה אתה מדבר. מה זה אומר אה כן מר ראפ קרב ממש כאן עכשיו Spumoni map Peppa Pig start relay שכב על אלוהים אני אומר שקר הביתה ec עושה שרשראות אני ברצינות רציני רציני רציני רציני רציני אוי אלוהים אוי אלוהים אני לא יודע לא אני רק רוצה לחרבן את זה במכנסיים שלי הו המכנסיים שלי קקי
</p>
<p>זה בעצם ממש כיף אבל ממש קשה לבנות
</p>
<p>זה לא עבד כשדחפתי לשחק זה פשוט לא עבד לא יכולתי לתת לזה עוד כוכבים כי לא יכולתי לשחק.
</p>
<p>אני אפילו יכול לעבור את הפתיחה אבל שיחקתי בו בעבר ואני אוהב את זה
</p>
<p>אני אוהב את המשחק הזה, אבל אנחנו צריכים לקנות פרימיום כדי לפתוח את כל המפות, אני לא אוהב את זה, בבקשה תקן את זה כי אני חושב למחוק את המשחק הזה😡
</p>
<p>אני לא יכול לשחק מרובה משתתפים בבקשה שמור מרובה משתתפים חופשי לנצח סובי נתן דירוג 2 כוכבים כל החברים אומרים אותו דבר כמוני
</p>
<p>Vol 11 issue 26 by Weekly Link - Issuu
</p>
<p>Sky Block נוצר על ידי Blockman GO Studio צוות המפתחים בז'אנר של הדמיה. ... Crafty Lands - Craft, Build and Explore Worlds APK Crafty Lands - Craft, Build
</p>
<p>היי יוצרים, יש לי שאלה למה זה נקרא crafty lands אבל אתה אפילו לא יכול לעשות מלאכה? ויש לי הצעה שהריהוט צריך לעבוד ולא צריך לשלם לרב משתתפים זה לא הוגן אבל זה משחק טוב.
</p>
<p>המשחק הזה מהנה אבל האם אתה יכול לעשות את זה כדי שנוכל להשיג כסף כדי לפתוח את המפות החדשות ונוכל לשחק עם אנשים אחרים בחינם ללא צורך בכסף אם תעשה זאת אז אני אתן לו 5 כוכבים
</p>
<p>אני לא יכול לשחק את זה כי כשאני לוחץ על כפתור ההפעלה זה ........ כלום! אם תתקן את זה אני נותן 5 כוכבים אם אתה מתקן את המברשת הזו
</p>
<p>אי אפשר לשבת על הכיסאות ואי אפשר לישון על המיטות!!! בבקשה תקן את זה.
</p>
<p>נתתי כוכב אחד למשחק הזה כי המשחק הזה שואל אותי סיסמה. כתבתי את הסיסמה שלי הרבה פעמים אבל זה אומר שהסיסמה לא חוקית בבקשה תקן את המשחק
</p>
<p>מספר אחד זה איטי ואתה צריך כסף כדי לשחק עם חברים תעשה את זה כמו PK XD, אבל אני עדיין אוהב את זה☺
</p>
<p>אני אוהב את המשחק אבל הוא איטי
</p>
<p>אני אעבור על זה במצב לא מקוון
</p>
<p>הונאה! המשחק הזה מפרסם בכוונה באופן שיגרום לילדים ללחוץ על כפתורים ולקנות דברים בלי לשים לב. זו הונאה. אל תיצור חשבון בכלל. ברגע שעשיתי זה גבה ממני כ-4 דולר מדברים שהבן שלי לחץ.
</p>
<p>🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩 🤩🤩
</p>
<p>המשחק הכי גרוע בעולם
</p>
<p>אל תיתן לי להיכנס אני שונא את המשחק הזה תתקן את זה רק תראה לי מסך סגול ואיזה הדמות שם זה פשוט תמשיך להתחבר
</p>
<p>זה נחמד הקפיצה גבוהה לפארקור אבל הוסף עוד מפות
</p>
<p>אנא שפר את המשחק הזה, השיפור שלך הוא: לא מקוון בבקשה
</p>
<p>האפליקציה הזו גרועה מאוד בגלל שהיא לא נפתחת. כשאני לוחץ על כפתור "הפעל" זה משמיע רק צליל של לחיצה, אבל זה לא נפתח
</p>
<p>זה נחמד אבל המצלמה תמיד מסתובבת אוטומטית! אז בגלל זה נתתי שלושה כוכבים. תודה
</p>
<p>משחק נחמד מאוד לעשות טוב
</p>
<p>משחק ממש כיף. האם אתה יכול להוסיף כמה רהיטים או משהו, אבל האווטאר חמוד, בבקשה הוסף מרובה משתתפים אני מרגיש לבד לשחק במשחק הזה אבל המשחק מדהים!
</p>
<p>אחי אתה צוחק עליי לאף משחק מרובה משתתפים אין פרסומות וגם למה שמישהו ישלם עבור מרובה משתתפים אף אחד לא ישלם עבור מרובה משתתפים, מרובה משתתפים זה בחינם למה אתה תעשה את זה אל תשחק בזה היוצר הוא רמאי מלוכלך ואחי משחקים מרובי משתתפים אחרים כמו roblox px xd kogoma ומיינקראפט לא צריך לשלם מרובה משתתפים אחי אני מוחק את זה עכשיו
</p>
<p>אני לא אוהב את המשחק הזה כי כל מה שאתה יכול לעשות זה ללכת והדמויות האחרות לא זזו משם וזה עותק של מיינקראפט😡
</p>
<p>אני שונא את המשחק הזה. כמו כמה שנים התקנתי את המשחק הזה. ויצא טוב. ואז מצאתי משחק אחר ואז מחקתי את המשחק הזה... ועכשיו אני לא יכול להתקין אותו... אוף אני אתן למשחק הזה כוכב אחד.. זה מעצבן אותי.. אני ממשיך לנסות ולנסות. לא עובד...
</p>
<p>זה היה רע מאוד, בקושי יכולת לדעת מה אתה עושה וכשאתה רוצה להרוס בלוק אחד זה היה הורס מספר בלוקים ואז תצטרך לבנות מחדש את מה שאתה בונה ואתה צריך לשלם כדי לשחק מרובה משתתפים.
</p>
<p>למה יש בזה מסגד לבן אם מישהו יהרוס את המסגד הזה 🤬 זה רע שיש הרבה אנשים במשחק הזה אני לא יודע כמה מהם הרסו את המסגד הזה 😡
</p>
<p>את האפליקציה הזו אני אפילו לא יכול לפתוח אותה אני לא יודע מה זה אבל אני אפילו לא יכול לפתוח אותה אז אני לא אוהב אותה
</p>
<p>האפליקציה הזו לא מהנה בכל פעם שאני מזיזה היא פשוט נפטרת מחסימה וגרמת לי למחוק כמה מתמונות הזיכרון שלי אני לא ממליץ על המשחק הזה אם אתה משתמש אנדרואיד כי הכל פשוט ישתבש בשבילך אם אתה משתמש אפל זה ילך טוב קצת משתמשי אנדרואיד לא פשוט לא. תקן את המשחק עבור משתמשי אנדרואיד ביי
</p>
<p>PK XD - Explore and Play with your Friends! ... Crafty Lands - Craft, Build and Explore Worlds APK - Download for Windows
</p>
<p>Vol 13 Issue 45 by Weekly Link - Issuu
</p>
<p>שלום מדינות ערמומיות יקרות תודה שיצרת את המשחק הזה. זה ממש מושלם וגם המוזיקה שלו משובחת אבל בבקשה, אתם יכולים הומואים להוסיף עוד כמה פריטים כמו כפתור, חוט, טנט ואוצר, ובשעות הלילה כמה מפלצות כדי לשרוד את זמן השינה כפתרון ממפלצות, וביצת שרצים, ו זמן קצר, ושידות שתוכלו לאחסן את האוצר שלכם. ו-scyne bourds שאתה יכול להקליד אותיות אז בבקשה עדכן את המשחק הזה
</p>
<p>האפליקציה ממש נחמדה! .. היא גרמה לכיף שלי לחזור אליי אז אני מאוד מעריך את האפליקציה הזו</p>