Post by profacalabpe on Feb 9, 2022 21:28:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clumsy Ninja ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clumsy Ninja IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ללא פרסומות ▞▞▞
▞▞▞ Clumsy Ninja 2022 version ▞▞▞
זה מעולה
Dragon Ball: Raging Blast 2 (360, PS3); Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 (360, PS3 ); Tekken X Street Fighter (360, PS3).
שלום... זה משחק מדהים! בלי פרסומות שצצות כל שנייה (כולנו עברנו את זה בעבר) בלי רמות, אתה יכול עדיין לראות את הנינג'ה כמה שאתה רוצה. הרבה לפתוח. שיקויים המשמשים בעת יצירת תמונות הם מדהימים. אני ממליץ על זה לכל מי שאוהב להתעסק עם אנשים, כמוני. גרפיקה טובה ל! ממש התרשמתי.
"המשחק צריך את ההרשאה הבאה כדי להפעיל" למה אתה צריך את אנשי הקשר שלי? למה אתה רוצה לנהל שיחות טלפון? למה אתה צריך גישה לכל האחסון שלי? בכנות, כמות המודעות וההרשאות שאתה צריך כדי לשחק כמעט בכל משחק עכשיו היא למעשה מעצבנת, המשחק היה טוב אבל, עד שכל זה התחיל
טוב אבל לא ממש כי איפשר ליקנות בית
כל כך טוב ומהנה, אף פרסומות לא קטעו את המשחק שלי
משחק מדהים. כיף, משעשע וממכר. אבל בבקשה הוסף אחסון בענן. בטעות הסרתי את המשחק ועכשיו כל הנתונים שלי נעלמו. הייתי ברמה 51 ועכשיו חזרתי להתחלה 😥😫😭
Clumsy Ninja Adventure itex
המשחק נראה מעניין, אבל הוא לא יחסוך את ההתקדמות שלי.
UNO!™ Karetní sgkw
adventure {n} (that which happens without design) :: הרפתקה {f} /harpatqa/. adventurer {n} :: הרפתקן /harpatqan/ {m}, ... clumsy {adj} :: גַּמְלוֹנִי.
פעם זה היה המשחק המועדף עלי, אבל ההתקדמות שלי לא חוסכת. ביליתי כל כך הרבה זמן ואפילו רכשתי חבילה, וההתקדמות שלי אבדה, כולל הדברים שקניתי.
אהבתי את המשחק, שיחקתי כל יום מאז שקיבלתי אותו, ואפילו קניתי כמה חבילות מכיוון שחשבתי שאשחק בזה לזמן מה, אבל אני חוזר אליו יום אקראי אחד וחזרתי לרמה 1? מהיותי רמה 34. כל כך התאכזבתי והסרתי את זה. ממש כועס על זה, אפילו אחרי שהשתמשתי בכסף שלי.
כיף ומגניב
🐓אני כל כך אוהב את המשחק הזה, אבל אני לא אוהב איך הם הסירו מודעות. עכשיו אני צריך לחכות כל כך הרבה זמן עד שהדברים יתוקנו.🕛🕐🕑🕒
המשחק הזה היה כיף אבל הוצאתי כסף על רכישות של אפליקציות, אבל לא הייתי שומר את ההתקדמות שלי או את הדברים שרכשתי! אל תתקין ואל תשלם שום דבר למפתח זה! הונאה! הונאה! הונאה! אני מאוד כועס על הנוכלים האלה! יש לאסור אותם מחנות Google Play! באמת מגיע להם אפס כוכבים!
מטורף
אני פשוט יכול להסכים עם אנשים... המשחק הזה פעם היה כל כך מלא בכיף ושמחה בשבילי ובזבזתי עליו הרבה כסף. אבל עכשיו, עכשיו כל ההתקדמות שלי נמחקה. אני לא יודע באיזו רמה הייתי יותר אבל אכן הייתי די רחוק ועכשיו אני אפילו לא יכול לשחזר רכישות יותר? כמה זה גס ומרושע? אהבתי את המשחק הזה, עכשיו אני כועס על המפתחים. תחזיר לי את ההתקדמות שלי ואנחנו שוב בסדר.
זה נהדר חוץ מפרסומות
המשחק משתמש אכי כיפי בעולם
משחק ייחודי פגום בתקופות ההמתנה הכפויות. המשחק גם מציג קווסטים שדורשים פריטים מעל מה שרמת השחקן תהיה כרגע. למרות שאני יכול להבין שהוא חופשי להפעלה, המשחק הזה הוא יותר סימולטור המתנה מאשר משחק נינג'ה אמיתי.
משחק ממש מגניב ממליץ ממש😂
אני משחק במשחק הזה מאז שהייתי בן 7, אני עכשיו בן 31 ואני יכול להגיד לך שהוא מדהים אני ברמה 5782 זה מדהים אתה חייב.... קבל את זה אבל עדכונים הם עושים את זה להרבה משחקים שהם הורסים התקדמות.
משחק נהדר, יש בו כל מה שילד יכול לרצות, הבעיה היחידה היא תקלת הזמן לתיקון, כשאתה הולך אליו, הוא יראה 0s, כשאני מקיש עליו, הוא מראה את השעה לשנייה, אז אני חייב להמשיך להקיש ,זה מעצבן, בבקשה תתקן את זה, אז חוץ מזה, משחק מעולה😁.
המשחק מאפס את כל ההתקדמות שלך כשאתה סוגר את החלון. משחק טוב מאוד אבל לא ניתן לשחק. תקן את זה בבקשה
Clumsy Ninja עבור Android - הורדה חינם - Anderbot
המשחק טוב, והקונספט נחמד. למרות שכמו אחרים התלוננו, ההתקדמות שלך מתאפסת בכל פעם שאתה פותח מחדש את האפליקציה, וחבל. אנא תקן זאת. עריכה: העדכון האחרון הוא שנה שעברה? המשחק הזה אולי נטוש?
אחד המשחקים הטובים ביותר ששיחקתי אי פעם, אבל יש דבר אחד שאפשר לשפר. כשאני עושה את מגדל הנינג'ה ולוחץ על הקרקע הנינג'ה לא קופץ הוא פשוט הולך ואני לא מקבל xp. אבל חוץ מזה 10/10 בבקשה תקן
המשחק מתאפס כשאני סוגר אותו, תקן בבקשה המשחק הזה לא ניתן לשחק
היי, אני חושב שמשהו לא בסדר כשהתחלתי את המשחק, עשיתי את כל הדברים כשאני מקבל משחק נייד חדש, אבל כשהתנאים והפרטיות עלו וכשאני לוחץ על המשך זה מחזיר אותי לדף התנאים והשירות חיפשתי כפתור קבל ואני לא מוצא אותו וכשחזרתי לכפתור ההמשך ולחצתי עליו והוא עדיין חוזר לדף התנאים והשירות האם זה באג?
קטלני אחושלינג תורידו וגם מישל
המשחק מהנה ואני אוהב להתעסק עם הנינג'ה בזמן האימון
המשחק הזה נהדר אבל הבעיה שלי היא בכל פעם שאני סוגר את המשחק הוא מופעל מחדש ל-lvl1 וזה מבאס
לא מצליח להוריד
זה משחק מרגלים מהנה עם סיפור של נינג'ה שרוצה להחזיר את החבר הכי טוב שלו, אבל יש בעיה. הוא מאוד מגושם! אתה צריך לאמן אותו כדי שהוא יוכל להיות טוב יותר ויותר. זה מאוד כיף. אנשים שחווים בעיות כפתורים קשורים לטלפון שלהם, אך בעיות גרפיות אינן מדאיגות. תהנה מהמשחק!
משחקי אנדרואיד בחינם האחרונים - פרסומים, ביקורות, טריקים
נהגתי לשחק במשחק הזה כל הזמן כילד באייפוד טאץ' שלי, והחלטתי שאשחק בו שוב למען פעם. כשאני עובר את זה, הנוסטלגיה הכתה בי כמו משאית, והמשחק מרגיש טוב כמו שאני זוכר (כנראה בגלל משקפי נוסטלגיה). בסך הכל, משחק קטן וטוב הליכה נחמדה בנתיב הזיכרון
המשחק הזה מדהים והנינג'ה הוא נינג'ה ממש מגושם. אם אתה רוצה לשחק את המשחק הזה הנה איך אתה מתחיל. אתה מתחיל קודם כל עם ילד שהוא המסורבל מכולם. וזה נינג'ה שהיא ילדה. היא גם מגושמת. קוראים לה לילי. ואז מגיע הנינג'ה האחרון. יש לה שם אבל שכחתי אותו. אתה תגלה ברמה 52.
Clumsy Ninja ماجراجویی lfyj
זה מגניב שנהגתי לשחק את זה באייפד שלי אבל זה בטלפון שלי הדבר היחיד הוא שכפתור ההמשך לא עובד כמו שצריך אני תקוע זה לוקח אותי רק למדיניות הפרטיות או לתנאי השירות בבקשה תקן את זה
חחח זה משחק מהנה, מצחיק, נהדר, והמושלם, אני משחק את זה כבר שנתיים והוא עדיין לא משתנה. אתה יכול להסתובב עם הנינג'ה ולזרוק את הנינג'ה אתה יכול לאמן אותו והרבה דברים ואני מסכים עם זה הוא משחק הסימולטור הכי כיפי ששיחקתי בו, אני אוהב את זה