(Android) The Tiny Bang Story: Premium-point and click game odomknúť primogemy
Mar 9, 2022 15:09:37 GMT
Post by bifpieplemphirough on Mar 9, 2022 15:09:37 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Tiny Bang Story: Premium-point and click game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Tiny Bang Story: Premium-point and click game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odomknúť primogemy ▞▞▞
▞▞▞ The Tiny Bang Story: Premium-point and click game 2022 version ▞▞▞
Hra sa mi naozaj páčila, ale bola dokončená za jeden deň. Obsah bol úžasný, ale prial by som si, aby ho bolo viac, najmä za 3 doláre...
Táto hra mi zmenila život. Prináša mi toľko radosti, pokoja a relaxu. Hudba je pokojná a milujem umenie. Každých pár rokov hru znovu navštevujem a hrám až do konca. Je plná nostalgie a jej hranie je upokojujúce a oživuje moju úzkosť a nespavosť. Kiež by bolo viac takýchto hier!
Toto sa mi zatiaľ páči. Nedá sa to položiť. Ale občas ma to frustrovalo až do tej miery, že som chcel vyhodiť telefón z okna. Krivka učenia sa na začiatku je najväčší problém, prejdi to a hru si užiješ. Len vydrž.
Skvelá hra a umelecké dielo! Fungovalo to skvele, teraz sa neotvorí cez menu. Rovnako ako mnohí iní sa reštartovali, vymazali vyrovnávaciu pamäť a odinštalovali a znova nainštalovali. Aj po poslednej aktualizácii to po hraní padá a musím začať odznova. Fungovalo to, ale po spustení na mojom Samsung galaxy 3 sa nezrútilo.
Táto hra sa vyvíjala dobre, až kým v polovici hry nespadla. Zakaždým, keď sa pokúsim načítať hru, automaticky sa mi vypne. Email odoslaný, zatiaľ žiadna odpoveď. Bola to skvelá hra, ale zdá sa, že má podobné problémy už niekoľko mesiacov. Smutný.
Na mojom Pixeli 2 sa neustále zatvára. Nemôžem prejsť cez Hlavné menu.😥
Zaseknutý na úrovni 3. Mám všetky figúrky, ale nezostáva mi žiadna loď ani nič iné.
Aces of the Luftwaffe Spillehall sfr
Milujem hádanky a grafiku. Hádanka s rúrkami a kolesom je takmer nemožné prísť na to. Milujem hru, keď som na to prišiel.
Najmä v porovnaní s Machinarium. Väčšinou ide o "nájdi dielik puzzle, páku, žiarovku (atď.) na pozadí a kliknite naň". Chcel by som hlavnú postavu, ktorá by sa pohybovala medzi obrazovkami a interagovala s prostredím. Frustrujúce na 4-palcovej obrazovke (veci sú veľmi malé). Celkovo si nie som istý, či to stálo za mojich 99 centov (dostal som to v ponuke).
The Tiny Bang Story: Premium-point and click game Avanture ruoy
The Tiny Bang Story: Premium-point and click game 冒險 aew
Toto je zábavná hra, ktorá kombinuje niekoľko žánrov s dobrodružným point n click. Prvým je hľadanie položiek, veľmi zábavné a náročné nájsť to, čo je potrebné pre ďalšiu skladačku, ako aj kúsky skladačky. Druhým je množstvo rôznych hlavolamov, niektoré sú obrázkové (dokonca doslovné Jigsaw), zatiaľ čo iné sú založené na logike alebo zručnostiach a väčšina je zábavná (len pár sa cíti príliš ťažké). Jedinou otázkou je, ako je to krátke! Za cenu to skončilo príliš rýchlo, aj keď to bola skvelá kvalita, chcel som viac z jeho dĺžky
Krásna hra s jedinečným umeleckým štýlom. Port Android má síce drobné nedostatky, ale dá sa hrať. O minihre lietadlo: nie je rozbitá, ale môže sa líšiť od verzie pre počítače. Ak ste uviazli, snažte sa neprechádzať stredom (symetrické usporiadanie s dvoma čiernymi rovinami), ale choďte doľava a cez dieru vytvorenú treťou rovinou. Veľa štastia!
Niektoré herné prvky v porovnaní s Machinarium trochu zaostávali, ale inak som nemal žiadne problémy. Tiež sa zdá, že Machinarium rozpráva lepší príbeh, takže postavy boli milšie, ale toto bolo stále skvelé. Milujem tieto druhy hier, ktoré vás nútia premýšľať, a dúfam, že ich uvidíme viac.Skvelá hra, kým nevynesiem loď na novú úroveň, otvorím posuvné dvere a nepokúsim sa vojsť. Potom to zamrzne a vypadne z hry. Nejaké návrhy? Na karte Samsung Galaxy.
Pokúsil som sa hrať, ale hra sa nedá stiahnuť. Škoda, že sa mi veľmi páči bezplatná verzia a chcel som podporiť vývojára.
Hra by sa nenačítala. Povedal, že potrebuje stiahnutie, dostal asi 1/8 cesty a zastavil sa.
Asi každých desať minút sa mi zatvárajú sily. Keď sa rozhodnem nahlásiť, dostanem fc na Google Play a nemôžem nahlásiť. Sklad GS4. Inak naozaj zábava.
Myslím, že hra je skvelá, ale naozaj sa neoplatí platiť a čakať, kým sa stiahnu všetky extra súbory
Vyzerá celkom slušne..
Skvelá hra, ale na druhej úrovni narazila na hádanku, ktorú farboslepý človek ako ja nedokáže vyriešiť. Len dúfam, že nebude viac hádaniek, ktoré zahŕňajú farbu.
Skvelý nápad naozaj otravný hrať
Dobrý, jediný problém je, že je veľmi krátky
Nenainštaluje vyrovnávaciu pamäť nad 50 %. Zbytočne vyhodené peniaze a nemôžem dostať vrátenie peňazí ODINŠTALOVANÉ NIKDY OTVORENÉ OD PRVÉHO DŇA!!!!!!!!!!!! Vidím veľa negatívnych recenzií, takže si myslím, že to nie je môj telefón. E-mail vývojárovi, ale žiadna odpoveď.
Skúsil som reštartovať s iným užívateľským menom, aby som mohol hrať znova a neotvorí sa.
Prosím o opravu, aby som to mohol hodnotiť vysoko.
Hra sa mi naozaj páči, ale musel som ju prestať hrať, pretože sa stále kazí a nevidím časť obrazovky.
Táto hra má skvelú grafiku, ale je mätúca. Oveľa lepšie by bolo, keby bolo viac informácií o tom, čo máte robiť.
Šialené reklamy! Dostal som túto aplikáciu s play pass, prečo sa mi zobrazujú reklamy a tak často?
Naozaj som sa tešil na hranie, ale dodatočný obsah sa odmietol stiahnuť.
Krásna hra. Škoda, že je to krátke. Z času na čas sťahujem, aby som mohol hrať. Dúfam, že urobia druhú časť. Alebo niečo podobné.
Krásna grafika, dobrá ponuka hádaniek a páčil sa mi systém tipov. Bol by som rád, keby som si skladačku pri skladaní mohol priblížiť. Narazili sme na chybu na konci, keď sme odplávali zo štvrtej kapitoly predtým, ako sme našli posledné dva kusy, a keď sme dokončili poslednú časť, zastavilo sa to. Nemohli sme pokračovať ani sa vrátiť.
Zaplatil som za to a stiahol som si hru, a keď ju potom otvorím, povie mi, že potrebujem buď zaplatiť, alebo si hru kúpiť. Prosím o vrátenie peňazí.
Skvelá hra, ale príliš krátka.