Post by bifpieplemphirough on Mar 9, 2022 15:12:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toy Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toy Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ pettused glitch kõik ▞▞▞
▞▞▞ Toy Blast 2022 version ▞▞▞
Ma laadisin selle alla, kuna see nägi valereklaami põhjal naljakas välja, et tüdruk pole ploki lõksus, sein ei sulge teda. Kustutan selle kohe
Teiste mängijate ülevaade on õige. Mida kõrgemad tasemed, seda rohkem probleeme. Kuna seda mängu ei värskendata, KUSTUTASIN SELLE!!!!
Mängureklaamid on eksitavad. Pole väljakutset ega mõistatust. See on lihtsalt matš 3 mäng
Tore meelelahutus
Liiga palju tasemeid tasanditel. Lahendate mõistatuse, kuid saate ainult 2 tärni, kuid miski ei viita sellele, et need tasemed oleksid ajastatud
Toy Blast Головоломки bah
Armas mäng!
Väga lõbus ja natuke väljakutseid pakkuv. Ideaalne lastele või täiskasvanutele, kellele meeldib mängida midagi üsna mõttetut
Ma vihkan seda, et igal teisel esmaspäeval pean terve päeva ootama, et saaksin mängu värskendada ja mängida
Mänginud seda mängu umbes viis aastat. Olen tasemel 6050 ja pole KUNAGI pidanud maksma lisaelude või müntide eest.
Mäng pole halb, hoiab sind mõnda aega edasi. Siis algab kulutamine.
3 tärni kõiki etappe @~4250 F2P Mäng on olnud lõbus, andis korraliku koguse münte (5000+) ja esemeid (100 s). Alates 3000 etapi lõpust muutusid mõned suvaliselt keeruliseks, umbes 4000 etapiga alustades on see probleem lõbu rikkunud. Iga etapp algab nii väheste plokkidega, et olete täielikult RNG-st sõltuv, kui klotsid vahetavad ümber, kuna puuduvad liigutused. Korrake seda 10 korda ilma edenemiseta, taaskäivitage. Korda 5 korda ja elust ära. Igal etapil sama asi. Puhas RNG ja oskusteta. Parandage see.
Mulle meeldis see mäng väga, aga te petate nagu me mängiksime raha pärast, ma ei, te teete seda, sest sa tahad, et me sinult asju ostaksime, ma ei hakka seda mängu tegema, sest see pole raske, aga sa ei saa teie vastu võita, see pole enam nii lõbus
Pöörane, kuid lõbus, tapab aega, see on kindel
jj
Järgmiste tasemete jaoks värskendamiseks kulub igavik
Mulle on see mäng üldiselt meeldinud, kuid kui olete saavutanud maksimaalse taseme, muutub värskendusteadete saamine väga masentavaks, ilma et värskendus oleks kohe saadaval iga kahe nädala tagant. Täna VEEL EI OLE värskendus saadaval. Grrr
Värskendused EI alga KUNAGI õigel ajal. Möödunud on 24 tundi ja ikka pole midagi.
Mitte nii päästemäng, kui ma arvasin. Reklaamid jätavad mulje, et päästate daami ootavast hukust. Mitte niivõrd, kuivõrd ajapiisk.
Kas mäng on katki? Olen tasemel 6051 ja ma pole terve päeva saanud värskendada.
Hämmastav mäng! Päris lihtne ka. Alustasin just eile Toy Blastiga ja olen juba 100. tasemele lähedal! Hea töö kõigile, kes Toy Blasti lõi! Kui mul lubataks sellele rohkem kui 5 tärni anda, teeksin ma seda kindlasti. ❤❤🎀
Tavaliselt on see minu vaba aja veetmiseks või lihtsalt keskendumiseks millelegi, mis pole eluga seotud, kuid uued tasemed on lihtsalt vanade tasemete kordused. Võib-olla oleks aeg midagi uut leida...
2021-10-13 Uuendatud ülevaade. Ei saa anda negatiivset tärnihinnangut. Sajad võltsitud viietärniarvustused, kõik samade kuupäevadega. Mõned tasemed on matemaatiliselt võimatud (Kuidas kasutada 40 käiku, et eemaldada asju, mis nõuavad 280 liigutust?). Mängu algoritm tagab, et te ei saa teha võimendusi ja raiskate oma liigutusi. Ei soovita.
Värskendusi ei saa laadida ja ma ei maksa mängimise eest
Parim lööklaine mäng! Ei mingeid reklaame, mõistlik ooteaeg uutele eludele, kui oled grupi liige, siis veel kiirem, ilus graafika ja heliefektid.... Ei kurda üldse!!!
Tere... Mul oli varem 360+ münti. Pärast telefoni taaskäivitamist on minu müntide saldo järsku ainult 20. Mis toimub? Palun kontrollige mind 😬😬
tüdinenud uutest värskendustest, ma lihtsalt kustutan rakenduse. mu telefon ei võta iganädalaste värskenduste jaoks mälu. see hull
Värskendust ei laadita ja klienditugi ei vasta. Desinstallisin ja installisin uuesti Play poe. Desinstallisin ja installisin uuesti mängurakenduse. Mitte midagi ega klienditugi.
Toy Blast پزل zif
Toy Blast Hlavolamy wmq
Kitty Powers' Matchmaker 頭脳系 faj
Ma tõesti naudin seda mängu. Olen aastaid mänginud. Leian, et see on hea viis päeva lõpus lõõgastumiseks.
Keskmine mänguviis. Pärast enam kui 20 sirget lauamängu, mis olid programmeeritud petma, on mul selle mängu kohta ainult seda öelda. "Puhas prügikast" Desinstallis selle mängu igaveseks. Andke ainult 1 tärn, kuna ma ei saa anda keskmise sõrme emotikone.
Toy Blast Пъзели xzqr
Ei saa värskendada
Korralik ajaraiskaja... mikrotehingupõhine disain on tüütu. Kui soovite 5 tärni, tehke midagi, mis on seda väärt.
Suurepärane mäng. Kuid sellest on saanud nagu mõni teemapark ja Vegase "stiil". Usun, et teatud arv "lubatud võite" on programmeeritud. Lihtne koodi lisada. Seega võid visata kõike...võimendid, kõik kolm abi/abi, mis sul on ja kui sa ei ole määratud võitma, saad lihtsalt "rämpsu" klotsid. Kasutage kogu abi; ostke oma esimesed 25, seejärel 50 ja võite ikkagi kaotada! "Noh, aga see on see, mis raha saab." Või on põhjus selles, et mul on 5,9 000+ mängud ja käputäis jõuan 6 000-ni? Soovin teada, kuidas teistel läks.
Ühendasin pärast uuesti installimist Facebookiga ja see saatis mind tasemelt 831 tagasi 1. tasemele... tappis selle minu jaoks!!!!!!
Sain just teate, et on värskendus. Astus Playstore'i rakendusse ja värskendusvõimalus puudub. Mis asi on?
See väga tore mäng
See mäng on päris palju raha kahmitseja, mis mängupoes on. Olen olnud 3 päeva samal tasemel kinni, sest keeldun rohkem kulutamast. Kui münte ostetakse või mitte, siis ma kahtlen, kas see on nii seadistatud. Mäng röövib mängija, jättes 1 kuubiku alati võrreldamatuks, nii et see sunnib mängijaid kulutama rohkem, et tase lõpetada, kuna pettumus võtab lõpuks võimust. Kui hääl ütleb "Tore käik või suurepärane", lisage fraas "Lisa rohkem münte @ Play poes"
On olnud aastaid. Armastan seda mängu, aga kui nad ei võta arvesse tõsiasja, et rohkem kui 20 G saadavalolekul ei liigu see ikkagi SD-kaardile (veateade ütleb, et see on täis), pean võib-olla desinstallima, kuid mul pole lihtsalt ruumi mäng nii suur, kui see ei liigu.
Amo
Kus on värskendus? Kui te ei saa värskendusi õigel ajal, laske meil vähemalt jätkata korduvate tasemetega, et saaksime teenida igapäevaseid auhindu.
Pole midagi sarnast nende videotega, mida olen näinud! Arvasin, et sellest saab rohkem puslemäng