Post by bifpieplemphirough on Mar 9, 2022 15:18:56 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Slash \u0026 Girl - Endless Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Slash \u0026 Girl - Endless Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קוד לרמות משאב אינסופי ▞▞▞
▞▞▞ Slash \u0026 Girl - Endless Run 2022 version ▞▞▞
מתקשה להחליט אם אני רוצה להמליץ על המשחק הזה. זה כיף וכמו רבים ממשחקי הטלפון הישנים שהיו נהדרים. אין פרסומות אם אתה לא רוצה לצפות בונוסים.
רק התחלתי לשחק, חשבתי שזה כיף ולא היו לי בעיות עד שקיבלתי ניקוד שהיה בשלושת הראשונים באחד האירועים. עכשיו אני אפילו לא יכול לפתוח את האירועים ולהשתתף כי זה מוציא אותי החוצה ומבקש ממני לבדוק את הקשר שלי. ניסיתי להחליף את הרשת המשומשת, השתמשתי ברשת הסלולרית שלי, אותה הודעה והסרה. נראה שפתרו את עצמו כעת לאחר שהטבלאות עודכנו שוב.
שלום יוצרי סלאש וגירל, אני מצטער לומר את זה אבל, אני אוהב את המשחק, אבל באירוע M-1... כשסיימתי להתחבר ולעשות את דבר האירוע שלי ולצייר בחנות M1 אתמול, פתאום למחרת. עדיין לא היה שום דבר מלבד "תחזור למחר", אני יודע מה קורה ואני בפאניקה לגבי זה, האם האירוע הסתיים או שאני רואה החלפה חינמית הבאה (פדיון) שמתחילה ב-19 שעות, כמו כן כשאני מנסה להשתמש ב- הוסף 1 כ"ס, זה לא מראה את המשחק שלי שאמור להיות 4 כ"ס, בבקשה תקן את זה
נראית נערה עומדת על רקע שקיעה, כאשר לי אורפז בעבודה של ... the last minute I'd grab my violin and run to the festival. I'd stand in front of the film,
חשבתי שזה הולך להיות כמו גולש רכבת תחתית אבל באמת הופתעתי לטובה. ממש כיף במיוחד מאז שהסגר נגיף הקורונה די עצבן אותי, אבל למשחק הזה יש המון תגמולים והוא מאתגר וקז'ואלי באותה מידה. גם שירות לקוחות טוב מאוד. אני אוהב את כל הנשקים והתלבושות השונות ואת כל האירועים. משחק טוב מאוד
In a world which is invaded and controlled by Jokers, the story begins with a 'maniac' girl called Doris who fight alone with Jokers.
כיף אבל הרבה חופשי לשחק מטרדים כמו מודעות אחרי כל ריצה או להכפיל תגמולים. מוצרי קוסמטיקה מגניבים אבל קשה להשגה עם תגמולים לאירועים בלתי אפשריים מכיוון שתמיד יש שחקן מזיע בטבלאות המובילות
המשחק הזה שינה לי את מצב הרוח, מולה.
אני בהחלט אוהב את המשחק הזה, אני פשוט מבולבל מדוע הוא הוסר לפתע מהטלפון שלי. לאחרונה עשיתי עדכון גדול לטלפון שלי (סמסונג גלקסי s21 פלוס) והלכתי למשוך את המשחק כדי לשחק והוא נעלם לחלוטין מהאפליקציות שלי. ניסיתי פעמיים עכשיו להוריד אותו מחדש אבל זה כל הזמן אומר לי שיש שגיאה ולנסות שוב מאוחר יותר. עזרה בבקשה ;-;
המפתחים מאוד קמצנים. יהלומים משמשים רק להחייאה. לאחר מכן, אתה צריך להשתמש בכסף. לא ניתן להשתמש ביהלומים לרכישת פריטים. יותר גרוע ממשחקי גאצ'ה.
... 8.5 / 10” - arcade sushi
Slash & Girl - Endless Run Arked wft
Slash & Girl - Endless Run APK - Download for Windows
נתתי לו 3 כוכבים על ידי דבר אחד, הוא מפגר כל כך והצריך משחק אינטרנט מקוון, יש לי WiFi אבל אני צריך משחק לא מקוון... זו הסיבה שלא נתתי לו 5 כוכבים. כל כך מוטרד מזה אבל זה משחק מדהים.
המשחק נותן לך הרבה יהלומים בחינם, ובכל זאת כל החנויות דורשות כסף אמיתי.. אני עדיין לא יודע למה מיועדים היהלומים. משחק המשחק הוא פשוט וקל, אבל הבמה זהה בכל פעם שאתה משחק. אז אתה יכול פשוט לשנן את השלב ואתה מוכן ללכת .. עושה את זה די משעמם. כל פרס מתן הנשק/בגדים לאירועים מיועדים רק לדרגה הראשונה בלבד.. אז אם אתה שחקן חדש וחופשי, אל תטרחו לקוות לקבל נשק בחינם מהאירוע.
Space Phoenix - Shoot'em up Экшен hby
חזור רק כדי לראות שבכל פעם שאני מתחיל את הריצות שלי, הדגמים של הג'וקרים הופכים לבלתי נראים כך שהמשחק ממש לא ניתן לשחק עבורי כרגע.
יש בעיה עם המודעות, התכונות שדורשות צפייה במודעות מהירות הן טובות כמו חסרות תועלת שכן "מודעה לא מספקת נסה שוב מאוחר יותר" הוא 99% מה"פרס" שאתה מקבל... משחק שמתפקד עם מודעות, אבל המודעות עצמן לא 't Function... 5 עד 2 ⭐
אפילו ברמת הרגישות הנמוכה ביותר המשחק עדיין מתייחס לתנועה האלכסונית הקטנה ביותר ככיוון הלא נכון. אני לא יכול להגיד לך כמה פעמים החלקתי למטה כדי להאיץ והלכתי ימינה או שמאלה מהצד של המפה. בכנות המשחק יכול להיות בסדר אם היו לו כפתורים במקום אבל בשלב זה פשוט הסרתי את ההתקנה של good riddance!!!
המשחק לא מגיב טוב למכניקת החלקה. אתה מחליק למעלה וזה הולך שמאלה הרבה. כמעט בלתי ניתן לשחק.
... Living The Dream / Apocalyptic Love (2CD SET) אמן: SLASH תאריך יציאה: 22/09/2020.
Steven Ouandji - פוסטים | פייסבוק
זה הגון, אבל המיקרו-עסקאות מעצבנות ובכל מקום. תמיד יש חזה אחר או משהו לפתוח כש-80% מהם דורשים לשלם בכסף אמיתי או לשחק במשך חודשים כדי לאסוף.
No external power required; Plug and Play; Shares available USB power between ... Two t-shirts kids twin boys and girls I offer quality kids t-shirts:
Slash & Girl - Endless Run Trò chơi điện tử poy
בהחלט טייק ייחודי לז'אנר הרצים האינסופי. אני אוהב את יכולות ההתאמה האישית ואיך סגנון המשחק הוא (כמו איך אתה נלחם במקום להתחמק). אני גם מאוד נהנה מהסוגים השונים של מצבי משחק שאפשר להכניס אליהם - משחק נהדר מסביב, שבהחלט ניתן לשחק בחינם.
משחק טוב, מאוד מאתגר. דירג אותו ב-3 כוכבים כי זה לא נותן לי לצפות בפרסומת בשביל התגמול, זה תמיד "לא מספיק" בדקתי גם את ה-wifi שלי ושהוא עובד כמו שצריך, אפילו ניסיתי לנקות את הנתונים של האפליקציה אבל זה לא ממש נותן לי לצפות בפרסומות. אתה צריך לצפות במודעות אם אתה רוצה לקבל את התגמולים והפרסים הרבה יותר מהר וקל יותר. יש גם רגעים שבהם זה לא נותן לי לקפוץ או לתקוף ליצן כמו שאני רוצה, מה שמוביל אותי למות, כבר ניסיתי את בקרות הרגישות
זמרים | שרים קריוקי
משחק הריצה הכי טוב ששיחקתי אי פעם. מדהים.
אני באמת חי את המשחק למרות שכמות הפרסומות מטורפת, זה כמו פרסומות של 3 וחצי דקות בפחות מ-4 דקות.... רוב המשחק מושקע בצפייה וצפייה וזו באמת הסיבה שהמשחק הזה הוא לא 5 כוכבים. אם יכולתי, הייתי נותן לו 2.5 כי המודעות הן 50% או יותר מהמשחק.
די כיף כשאתה נכנס לזה לראשונה אבל אז פשוט נהיה משעמם אם אתה אוהב משחקים שלוקח הרבה זמן להשלים אז תשחק במשחק הזה אם לא אני לא ממליץ :^
זה היה כיף אבל אתה צריך הרבה כסף ואני צריך לאסוף כדורים ואסימונים כדי לפתוח צ'אטרים אבל עדיין זה משחק טוב מאוד מקווה שתוסיף מצבים רבים בעתיד 🥰
אני משחק במשחק הזה ללא הפסקה כבר 3 ימים כי זה ממש כיף!! למרות שאני חושב שכמה דברים צריכים לשפר. אני לא יודע אם זה רק אני אבל קצת קשה לי להרוויח מטבעות? חרבות טובות הן יקרות ובכל זאת אתה מרוויח די הרבה במצב נסיעה. זה היה גם נחמד אם מפת מצבי הנסיעה תיצור אחרת בכל פעם שאתה משחק כמו משחקי ריצה אחרים, כי זה תמיד אותו דבר ואין כיף באותו קורס שוב ושוב. אבל חוץ מזה, אני נהנה מזה ♡
יש הרבה פרסומות אבל המשחק מהנה אז אני יכול לסבול את זה. הבעיה העיקרית היא שאני לא מצליח ליצור התחברות. המשחק אומר שאין לי קשר אפילו בבית. יש לי אינטרנט בסיבים וטלפון מהדור הנוכחי, זה לא אמור להיות אפשרי. בבקשה תתקן.
Slash & Girl - Endless Run Žaid. automat. tla