Post by bifpieplemphirough on Mar 9, 2022 15:40:56 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rayman Adventures ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rayman Adventures IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hakirati više kovanica ▞▞▞
▞▞▞ Rayman Adventures 2022 version ▞▞▞
Vrlo lijepa igra, zabavna platforma ali nakon vremena postane dosadna
Dream Hotel: Hotel Manager Simulation games Приключенски afx
Lijepa igra, ali svaki put kad kliknem za gledanje, igra se zamrzne. Morate potpuno izaći i vratiti se i izgubiti dodatni bonus. Čak i dnevni bonus pokvari i mora potpuno nestati...
Kao i druge igre u nizu, odlična je i ugodna. Ipak sam mu dao dvije zvjezdice jer se ruši nakon svake razine koju napravim. Molimo popravite ovo.
Na jednoj od razina postoji jebeni neugodan problem. Zaslon postaje crn, ali ne želim izbrisati igru jer imam mnogo stvorenja. Stoga vas molim da to popravite.
NEMOJTE. Samo nemojte. Ovo je mini igra u kojoj prevlačite prstom. To je doslovno to. Ostalo su oglasi i mikro transakcije. Morat ćete proći kroz nekoliko izbornika samo da pronađete mini-igru. Jedini način da završite razinu je da napustite igru, jer ćete u suprotnom ili gledati reklamu za besmislenu valutu, ili gledati oglas bez obzira na to i nećete dobiti nikakvu nagradu. Zatim morate ići pronaći gdje je sljedeća misija. Sve što vam ova aplikacija govori je gdje možete potrošiti sve valute. Ne tamo gdje je jedna mini-igra.
odlicno
Iznervirana. Zapne baš kao i dobar broj ljudi spomenutih.
Super je igrica godd game
količina ekrana za učitavanje između beskrajnih 'nagrada' čini ovu igru neisplativom igranja. želim moći otvoriti igru i odmah doživjeti nešto -igranje-. umjesto toga moram čekati da se povežem s poslužiteljem, tapkam kroz beskrajne zaslone koji mi govore o svim trivijalnim nagradama koje sam zaradio i do kojih me nije briga. onda ću konačno ući u igru i bit će gotovo za otprilike 1 minutu. ukratko, loše sučelje će vam izgubiti vrijeme
Ovo je super, svi biste stvarno trebali napraviti više Rayman igara na konzolama, mislim, ali ovo je prilično cool
Ova igra je dobra, ali ima mnogo nedostataka koji pogoršavaju iskustvo, želim ih popraviti. Prvo kad prijeđete neku razinu oni vam pokažu oglas koji nema nikakvog smisla jer već postoji značajka gledanja oglasa za nagradu, pa što znači prikazivanje oglasa nakon svake razine i nagrađivanje ništa puno nervira. Drugo je kontrolno osjetilo. Ponekad prijeđem prstom ulijevo ili udesno, ali igra osjeti da prijeđe prstom prema dolje ili dodir. Ponekad pređem prstom ili dodirnem, ali lik ne radi ništa. Popravite ih dva
TAKO JE DOBAR PODSJEĆA ME NA RAYMANOVE LEGENDE
ova igra mi je tako super jer ima avanture i zlih momaka pa volim ovu igru!
Bilo je to stvarno fantastično iskustvo... Stvarno sam ovisan o igrici.. problem s ovom igrom je što se ponavljanje istih razina iznova i iznova... moj zahtjev je da se Rayman legende dovedu na raspolaganje na Androidu. ...
Kao što sam rekao s AC rebellion zašto jednostavno ne dodate Ubisoft račun spojite se na igru je Ubisoft sow zašto se ne spojite na račun je sada gubim podatke igre i AC rebellion i Rayman moram ponovno početi jer nisam spojite se na račun i da, mislim da mnogi ljudi ako izgube podatke neće igrati igru i neće biti zainteresirani za ponovno igranje igre je nešto što ne treba nešto želim, molim vas, dodajte to 🙏 dobra igra oboje
To je stvarno dobra igra, ali kontrole su malo teške. Mislio sam da će to biti kontrole gumba, tako da možete stati, ali drugo, molimo promijenite kontrole osim ove, to je sjajna igra, hvala što ste tražili
Ovo je sranje. Preuzmite igru. Čak i ako uspijete preuzeti podatke, to vas odbacuje na početni zaslon vašeg telefona. Zatim kada ga ponovno učitate, PODACI TREBA PREUZIMANJE I OSTAJU NA 0%
Imam Samsung J6+ i nisam ga mogao preuzeti nakon 5 namjera svaki put kada bi dosegao 90% preuzimanja, izbacio bi neku glupu poruku o pogrešci, molim te vrati mi internet Mbs to je novac koji se plaća. tako da je to kao krađa, trebali bi samo reći frlm da se početak ne može preuzeti
Jedan od mojih omiljenih platformera - super je vidjeti da se nastavlja kao mobilna aplikacija! Potrebno je malo prilagodbe, ali onda je gotovo jednako dobro kao igranje na konzoli.
Losa kontrola
Morao sam dvaput deinstalirati i ponovno instalirati. Stalno mi je govorio da se ne može povezati s poslužiteljem ili će se zamrznuti. Šteta, morao sam konačno odustati, stvarno smo uživali u Raymanu. ISPRAVLJENO!
Samo ako dodate jednu značajku za pomicanje vašeg lika pomoću joysticka, to bi postalo pet zvjezdica. Trenutno se kreće samo od sebe. Moj prijedlog shvatite ozbiljno, ovo je nevjerojatna igra ako se doda joystick.
Ova igra je tako dobra, moja omiljena Android igra daleko! Nevjerojatna igra, prekrasna kreativna umjetnost i soundtrack i jednostavno stvarno zabavno u cijelosti. Ima sjajan, razigran stil i nevjerojatan kreativan osjećaj. Glazba je super, ista glazba kao u Legendama. Zapravo, ova igra je zadržala isti stil kao Rayman Legends, ali ima nove razine i ciljeve. Potpuno se isplati igrati, pogotovo ako volite Legende. Jednako je dobar imo, i besplatan je!
Igrao sam igru otprilike tjedan dana, bilo je zabavno, ali sam upravo naišao na veliki problem. Pokrenuo sam razinu, Rayman je ušao kao normalno i rekao mi je da idem - samo što nije bilo razine. Samo crna praznina koja je Rayman počela padati prije nego što sam ga mogao početi pomicati. Prevlačenje po ekranu ništa nije učinilo. Jedina opcija bila je napustiti razinu. Moram završiti tu razinu da nastavim igru, ali to sada ne mogu učiniti jer je razina prisluškivana i nema ničega u njoj. Sada je moj dosje zatrpan.
Ova je igrica super i ubija dosadu . Kad mi je dosadno ne idem igrat COC ili LOL ili tako nešto nego idem igrat tu igricu jer mi je zakon!!🙃
to je zabavna igra, ja osobno mislim da bi mogla biti bolja možda biste mogli staviti tarayzan ili druge likove na nju i otključati ih u škrinjama ili kada dođete do određene razine osim da je igra divna kreacija u kojoj uživamo
Pada nakon svake faze. Još uvijek se sprema pa samo moram ponovno otvoriti i prijeći na sljedeću fazu. Ali je prilično neugodno
super
Igra je super, ali stalno se suočavam s greškom u povezivanju sa svojim serverima, iako nemam problema s internetom, pitam se zašto uvijek treba toliko veze!
Dodatno preuzimanje datoteka ostaje na 0%.
Zabavna igra. Kupnja gomile dragulja ne funkcionira. Uredite, sve do tri zvjezdice jer sada doživljavam problem s divljim istokom gdje im je crni ekran.
To je jedna od mojih omiljenih igara ovdje, ali imam problem da se zatvori nakon što završim i faza pokuša zatvoriti štene dodaje da se sam zatvori. Molimo popravite ova mjesta
Ova igra je stvarno zabavna i zabavna! Ali ipak imam par problema s tim. Kad sam trebao završiti jednu ako avanture, kasnije sam se vratio i to me natjeralo da počnem avanturu iznova! Srećom, uspio sam ga proći, ali kada sam krenuo u sljedeću avanturu, i nakon što sam završio prvu razinu, vraćam se i kaže mi da sam spasio jaje, ali nisam ni napravio ništa! A sada ne mogu spasiti jaje u avanturi u kojoj sam bio! Molimo popravite ovaj Ubisoft. Svima bih vam dao ocjenu pet zvjezdica da to popravite. Hvala
Rayman Adventures Äventyr dcl
Ubojica vremena
Ova igra je sjajna. Ali imam jedan problem kada želim prikupiti dnevnu nagradu ne dam je. Hvala na igri.
Odlična igra za igranje ako želite nešto što je zabavno i opuštenije. Svakako vrijedi pogledati!
roba 😎😇
Volim igru
Rayman Adventures Äventyr dcl
Za 100
Igra se jednostavno prekida kad god poželi. Osim toga, kreće se tako brzo da ne možete reći što radite
Volim igru, ali sam zapeo na razini 1000 i još uvijek je ne mogu učiniti puna je lave.